Ervaringsverhalen

“Ik vond het lastig om gefocust te blijven op mijn doelen en om met zelfvertrouwen hieraan te werken. Met Enid’s aanpak heb ik in 9 maanden geleerd om steeds stappen te blijven zetten, waardoor ik meer bereikt heb dan ik ooit van tevoren had verwacht. Dit heeft me niet alleen veel zelfvertrouwen gegeven, ik heb ook een fundamentele shift gemaakt om mijn energie flow voorop te stellen. Ik heb geleerd hoe ik mijn energiestaat kan veranderen, zodat ik in die flow kan blijven. Hierdoor kan ik met meer plezier leven en met focus werken aan mijn doelen. Enid heeft een daadkrachtige aanpak die warm en open is. Ze inspireert je om met een kritische blik naar jezelf te kijken en motiveert je! Ik kan je haar als coach zeker aanraden!”

– Fenneke

“Ik ken Enid sinds enige jaren als coach en yoga instructeur. Afgelopen periode heb ik in 6 bijeenkomsten kennis mogen maken met haar expertise rondom NLP. De workshopsessies, gegeven door Enid en haar collega Corry Markusse, waren avonden waarbij kennis en ervaring gedeeld werden middels een combinatie van theorie en oefening. De betrokkenheid, bevlogenheid van Enid zorgt er mede voor dat deelnemers zich gezien, gehoord en veilig voelen. Daarmee konden stappen gezet worden. Enid laat je ervaren wat NLP voor je kan doen. Ze neemt je mee, staat naast je en geeft je de ruimte die je wenst. Aan heel haar zijn voel je dat Enid weet waar ze het over heeft. Je merkt dat het ontwikkelen van haar expertise haar ook als mens heeft doen groeien.”

– Mariëlle

“Ik heb Enid leren kennen als een warme en krachtige vrouw die haar leiderschap neemt. Ze weet waar ze voor staat en waar ze voor gaat. Eerlijkheid betekent voor Enid: zeggen wat ze voelt en ziet bij de ander. En dat kan diep raken en naar de essentie gaan. Zo heb ik in contact als collega’s met haar nog meer geleerd om te vertrouwen op mijn intuïtie en gevoel ontwikkeld om mijn vrijheid en ruimte te pakken. Als trainer/coach zie ik haar oprechte aandacht voor de mensen, ze neemt de tijd en luistert. Haar rust is betoverend en geeft je het gevoel dat je de moeite waard bent en dat is de veilige basis om vanuit eigen kracht jouw stappen te kunnen zetten. Enid is een trainer/coach die ik iedereen gun.”

– Marlies

“Een wijze vrouw en warme, attente collega is Enid voor mij. Werken met elkaar vanuit een natuurlijke klik en wederzijds vertrouwen. Brainstormen, plannen maken en deze tot uitvoer brengen zijn voor haar gemakkelijk. Bovenal is haar toewijding groot om zelf te blijven reizen zodat zij haar coachees optimaal blijft ondersteunen.”

– Corry

“Tijdens deze zomerperiode heb ik in 6 avonden mijn kennis en vooral ervaring rondom NLP mogen bijspijkeren. Enid deed dit samen met Corry Markusse op een leuke, open en afwisselende manier. De diepgang die zij daarbij aanbracht in de opdrachten door doorvragen en oprechte interesse in de mens zonder daarbij het proces uit het oog te verliezen was waardevol. De vele onderwerpen die langs zijn gekomen, waarbij Enid bij verdieping de groep ook de informatie wist te geven laat een zeer goed begrip en ervaring van NLP zien. Zeker een coach en trainer om aan te bevelen!”

– Erik

“Ik heb Enid afgelopen zomer leren kennen als trainer van de workshop: Kennismaken met NLP. Gedurende 6 avonden werden wij door haar meegenomen in de wereld van NLP. Enid was een bevlogen trainer die alle deelnemers in een vogelvlucht meenam in het doorzien van onszelf en de ander. Vooral de goede voorbereiding van de flip-overs maakte alles snel helder en duidelijk voor de visuele onder ons. De praktijkvoorbeelden maakte het voor alle deelnemers meer dan de moeite waard.”

– Mieke

Hier komt binnenkort vast jouw ervaringsverhaal dat anderen inspireert.